Om oss!


Vi skapade Adventus för att få dela fler platser och äventyr med fler människor.

Vi vill att ni ska komma fram tillsammans med oss!

Sophie Robertsson

har svart bälte i projektledning av resor och tror starkt på sharing is caring.Varför hålla alla godbitarna gömda, låt oss dela dem! 

Sebastian Dahlström

är multitalangen som fotar, kastar sig ut för branta backar med ett glädjetjut. Ser han äventyr i kikaren finns det inte mycket som stoppar honom. Jo så kan han mecka cykel, utveckla dina skidkunskaper och talar franska med passion. 

Resevillkor

Vi jobbar uteslutande med att skapa skräddarsydda resor för företag. Affärsresor som köpts på grundval av ett avtal om anordnande av affärsresor mellan företag omfattas inte av paketreselagen. Detta gäller såväl paketresor som sammanlänkade researrangemang. Därmed föreligger inte heller någon skyldighet att ställa säkerhet för dessa resor enligt resegarantilagen.

Vi tillämpar särskilda resevillkor som vi kommunicerar innan vi bokar någonting, och innan någonting kostar några pengar. Avbokningsvillkor skiljer sig från resa till resa och där följer vi så nära vi någonsin kan våra leverantörers avbokningsregler. Det gör att vi tyvärr inte kan kommunicera några generalla avbokningsregler. Alla avbokningsregler kommuniceras i samband med bokning, och vi sammanställer ett dokument med hur kostnader fördelas.


Using Format